Bouwen, Verbouwen en Renoveren

HuisRegelWerk regisseert en realiseert grote en kleine renovaties, reparaties, verbeteringen en uitbreidingen aan woningen, kantoren en praktijkruimtes

Een klus uitvoeren is één; een klus organiseren is de échte kunst. En daarin is Huisregelwerk specialist. Huisregelwerk realiseert precies dié keuken of badkamer die u in gedachten heeft. En dat is iets heel anders dan de keuken of badkamer die op het plaatje in de showroom staat.

De activiteiten van Huisregelwerk variëren van reparatiewerkzaamheden tot het ontwerpen en realiseren van een aanbouw. Ook het aanpassen van woningen voor mensen met een lichamelijke beperking hoort tot de kernactiviteiten van HuisRegelWerk.

En eigenlijk hebben we het liever over oplossingen. Want niet alleen de keuken of badkamer, maar ook alle andere bouwkundige- of interieuraspecten verzorgt Huisregelwerk graag.

Van droom naar werkelijkheid. Dat is de HuisRegelWerk belofte.
HuisRegelWerk
Pijlkruidstraat 31
6832 JA Arnhem
Nederland.
Tel.: +31 6 54215275
E-Mail: info@huisregelwerk.nl
BTW: NL001350103B45
Kvk nr.: 14078729
IBAN: NL19ABNA0451820592
huisregelwerk logo

regisseert en realiseert grote en kleine renovaties, reparaties, verbeteringen en uitbreidingen aan (aangepaste) woningen, kantoren en praktijkruimtes.
Van ontwerp tot oplevering in één hand. Van reparatiewerkzaamheden tot het ontwerpen en realiseren van een aanbouw.
Ook voor bouwkundige aan- en verkoopbegeleiding van vastgoed.