Onderhouden

Soms eenvoudig. Soms wat uitgebreider. Voor HuisRegelWerk is niets te groot. Maar belangrijker: vooral is niets te klein voor HuisRegelWerk

Je staat er niet altijd bij stil, maar een gebouw is een technisch complex geheel. En dan staat het ook nog eens in de buitenlucht. Besteed je er af en toe de juiste aandacht aan, dan voorkom je problemen in de toekomst.

Van eenvoduige kitwerkzaamheden tot structurele oplossingen aan badkamers en daken. Vraagstukken waar HuisRegelWerk bij kan helpen.

Onderhoudsplanning

Maar wat moet eerst en wat kan wachten? HuisRegelWerk helpt bij de onderhoudsplanning.

Onderhoud

Houtrot, lekkende dakgoten, verouderd schilderwerk, loslatende kitranden, vochtdoorslag of kapot leidingwerk zijn maar enkele voorbeelden van onderdelen van een gebouw die regelmatig aandacht vergen. HuisRegelWerk lost de problemen niet alleen op, maar zorgt vooral voor een vroegtijdige signalering. Vervolgens stellen we een meerjaren-onderhoudsplan op. Onverwachte reparaties en schade worden daarmee tot een minimum gerealiseerd.

Waarom HuisRegelWerk?

Dat het kozijn lekt of de tegels in de badkamer barsten, is niet zo lastig vast te stellen. De kunst is om de achterhalen wat er aan de hand is en waar het probleem ontstaat. Nog meer deskundigheid heb je nodig als je preventieve maatregelen wilt nemen. Daar heb je kennis, vakmanschap, ervaring en de juiste inspectie- en meetmiddelen bij nodig. HuisRegelWerk heeft dat allemaal in huis.

Pro-actief

En er is meer. HuisRegelWerk kijkt ook naar de toekomst. Kleine aanpassingen leiden vaak tot structurele verbeteringen. Bijvoorbeeld op het gebied van energiebesparing, klimaatverbetering of levensduurverlenging. Ook die worden meegenomen in het onderhoudsplan.

Niet voor even, maar waarde voor het leven. De belofte van HuisRegelWerk.
HuisRegelWerk
Pijlkruidstraat 31
6832 JA Arnhem
Nederland.
Tel.: +31 6 54215275
E-Mail: info@huisregelwerk.nl
BTW: NL001350103B45
Kvk nr.: 14078729
IBAN: NL19ABNA0451820592
huisregelwerk logo

regisseert en realiseert grote en kleine renovaties, reparaties, verbeteringen en uitbreidingen aan (aangepaste) woningen, kantoren en praktijkruimtes.
Van ontwerp tot oplevering in één hand. Van reparatiewerkzaamheden tot het ontwerpen en realiseren van een aanbouw.
Ook voor bouwkundige aan- en verkoopbegeleiding van vastgoed.