Levensloopgericht zelfstandig wonen

Adviseren en realiseren van woningaanpassing zodat zelfstandigheid blijft en wonen aangenamer wordt. HuisRegelWerk regelt het. Uw woning migreert mee met de persoonlijke levensloop.

Levensloopbestendige aanpassingen aan woningen en werkplekken voor mensen mét en zonder beperkingen zijn een specialiteit van HuisRegelWerk geworden. Vaak zijn de ingrepen eenvoudig en soms uitgebreider. HuisRegelWerk adviseert en realiseert.

Het verwijderen van drempels, dorpels, een andere badinstap, een andere wastafel of het veranderen van deurgrepen zijn de eenvoudige ingrepen. Een verstelbaar keukenblad, bredere deuren of een aangepaste badkamer de uitgebreidere oplossingen.

Een weldoordacht concept is de sleutel om langer zelfstandig te wonen en werken. HuisRegelWerk ontwikkelt, regisseert en realiseert dergelijke concepten.

Woningaanpassingen op maat

Geen twee situaties zijn gelijk. Dat maakt woningaanpassingen maatwerk. Maatwerk waarvoor niet alleen bouwkunidge kennis nodig is, maar óók kennis van ergonomie, persoonlijke situatie, wet- en regelgeving (Wet WMO) en subsidiemogelijkheden. Omdat HuisRegelWerk al vele jaren actief is op dit zeer specifieke vakgebied, kennen we de (on)mogelijkheden.

Levensloopbestendig en afgestemd op uw zelfstandigheid

HuisRegelWerk verzorgt aanpassingen aan uw woning, zowel binnen als buiten. Voorbeelden zijn badkamer, toilet, keuken, woonkamer, slaapkamer, verbreden doorgangen, aanpassen woning-/bedrijfsentree. Van verstelbaar keukenblad tot gelijkvloerse bouwlagen en van een eenvoudige beugel in de badkamer tot een volledig aangepaste douche. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Langer zelfstandig wonen. Ook dat is de HuisRegelWerk belofte.
HuisRegelWerk
Pijlkruidstraat 31
6832 JA Arnhem
Nederland.
Tel.: +31 6 54215275
E-Mail: info@huisregelwerk.nl
BTW: NL001350103B45
Kvk nr.: 14078729
IBAN: NL19ABNA0451820592
huisregelwerk logo

regisseert en realiseert grote en kleine renovaties, reparaties, verbeteringen en uitbreidingen aan (aangepaste) woningen, kantoren en praktijkruimtes.
Van ontwerp tot oplevering in één hand. Van reparatiewerkzaamheden tot het ontwerpen en realiseren van een aanbouw.
Ook voor bouwkundige aan- en verkoopbegeleiding van vastgoed.