Keukens

Van 'praktisch' naar 'duurzaam' en 'design' is de keukentrend die bij deze tijd hoort. Een keuken moet ook lange tijd meegaan. Dat maakt het noodzakelijk om met een deskundige blik naar het keukenontwerp te kijken. Fouten voorkomen en een jaar of 10 plezier van de keuken is het doel. Huisregelwerk helpt daarbij.

Een keuken is méér dan een plek om te koken en af te wassen. Vaak is het de centrale plek in huis. In ieder geval is een keuken een complex logistiek centrum.

Handig om alles binnen handbereik te hebben. Prettig als de afwassers de kok niet in de weg lopen. Makkelijk als er genoeg ruimte is om gerechten neer te zetten die uit de oven of van het fornuis komen. Snel en eenvoudig schoonmaken is ook wel heel fijn. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het uiterlijk van de keuken.

Keuken verbouwen, renoveren of aanpassen

Veel om over na te denken en fijn als een expert al in een vroeg stadium meekijkt, adviseert en helpt beslissingen te nemen.

Van begin.......

HuisRegelWerk heeft al vele keukens helpen realiseren. Dat begint met een ontwerp, praktische tips en technische tips. Een droomkeuken bouwen is één; een betaalbare droomkeuken bouwen is een ander verhaal. HuisRegelWerk draagt vóór het begin van de eigenlijke bouw al creatieve, budgetvriendelijke oplossingen aan.

tot eind.....

Tot aan de oplevering kan HuisRegelWerk het realisatietraject begeleiden. Bijvoorbeeld bij het selecteren van keukenmeubilair, apparatuur, kranen, werkbladen, wand- en vloerafwerking. HuisRegelWerk is merkonafhankelijk en adviseert producten van alle merken. Er is maar één beperking: het moet wél goed zijn! HuisRegelWerk levert topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Maar ook renovatie is een optie

HuisRegelWerk realiseert niet alleen nieuwe keukens, integendeel. De meeste keukenprojecten zijn renovatieprojecten. De apparatuur is nog goed, alleen de indeling is niet zo handig. Of het design is over the top. De tegels zijn aan vervanging toe. Of het keukenmeubilair behoeft groot onderhoud. Ook daarvoor is HuisRegelWerk een betrouwbare partner.

Aangepaste keuken

Het realiseren van woningaanpassingen voor mensen met een fysieke beperking of voorzieningen om langer zelfstandig te kunnen wonen is een kernactiviteit van HuisRegelWerk. Aanpassingen waarmee werkbladen in hoogte verstelbaar worden, deuren en lades makkelijk open- en dichtgaan, de keuken vrij toegankelijk is met een rolstoel en tilhulpen. HuisRegelWerk adviseert u graag persoonlijk.

Van droom naar werkelijkheid. Dat is de HuisRegelWerk belofte.
HuisRegelWerk
Pijlkruidstraat 31
6832 JA Arnhem
Nederland.
Tel.: +31 6 54215275
E-Mail: info@huisregelwerk.nl
BTW: NL001350103B45
Kvk nr.: 14078729
IBAN: NL19ABNA0451820592
huisregelwerk logo

regisseert en realiseert grote en kleine renovaties, reparaties, verbeteringen en uitbreidingen aan (aangepaste) woningen, kantoren en praktijkruimtes.
Van ontwerp tot oplevering in één hand. Van reparatiewerkzaamheden tot het ontwerpen en realiseren van een aanbouw.
Ook voor bouwkundige aan- en verkoopbegeleiding van vastgoed.