Schouwen

Op deskundige wijze en onafhankelijk stelt HuisRegelWerk bouwkundig rapporten op. Bijvoorbeeld bij aan- en verkoopbegeleiding. Dat doen we niet alleen voor woningen, maar ook voor bedrijfspanden en monumentale gebouwen. Ook verzorgt HuisRegelWerk keuringen bij opleveringen.

Badkamer verbouwen, renoveren of aanpassen

De badkamer verbouwen doe je niet dagelijks. Daar denk je over na. Niet alleen omdat het een investering is, maar vooral omdat een badkamer intensief wordt gebruikt en mede bepalend is voor het comfort in huis. Voorbereiding is minstens zo belangrijk als uitvoering.

HuisRegelWerk heeft veel, heel veel ervaring met de realisatie van badkamers, ook wel 'natte ruimtes' genoemd. Vocht en gebouwen zijn niet bepaald elkaars grootste vrienden.

Niets moet, alles kan

HuisRegelWerk vertaalt wensen en specificaties in technisch haalbare oplossingen. HuisRegelWerk past materialen en badkamermeubilair toe van iedere gewenste leverancier. En wat nog voldoet, wordt in overleg hergebruikt. Dat geeft u als opdrachtgever alle vrijheid.

Stappenplan

Afhankelijk van uw sitiatie en wensen maken we in overleg een stappenplan. Dat ziet er in hoofdlijnen zo uit:

 • Brainstormen
 • Ontwerpen
 • Materialen kiezen
 • Oude badkamer verwijderen/slopen
 • Leidingwerk
 • Elektra
 • Bouwkundige aanpassingen
 • Tegelen en voegen
 • Sanitair (her)plaatsen en (opnieuw) aansluiten
 • Elektra en verlichting aansluiten
 • Opleveren

Badkamerrenovatie

Niet altijd is een volledig nieuwe badkamer noodzakelijk of gewenst. Ook door onderdelen van een badkamer aan te passen kan het gewenste effect worden bereikt. Hiervoor is HuisRegelWerk graag uw partner.

Aangepaste badkamer

Een van de kernactiviteiten van HuisRegelWerk is het realiseren van woningaanpassingen voor mensen met een fysieke beperking en om ervoor te zorgen dat ouderen langer zelfstandig kunnen wonen. Dat doet HuisRegelWerk óók voor badkamers. Aanpassingen om eenvoudiger ergens bij te kunnen, hulpmiddelen om eenvoudig en veilig een bad/douche in- en uit te stappen, aangepaste toiletvoorzieningen, 'rolstoelvriendelijke' badkamers en veiligheidsmaatregelen; het is allemaal mogelijk.

 

Van droom naar werkelijkheid, dat is de HuisRegelWerk belofte
HuisRegelWerk
Pijlkruidstraat 31
6832 JA Arnhem
Nederland.
Tel.: +31 6 54215275
E-Mail: info@huisregelwerk.nl
BTW: NL001350103B45
Kvk nr.: 14078729
IBAN: NL19ABNA0451820592
huisregelwerk logo

regisseert en realiseert grote en kleine renovaties, reparaties, verbeteringen en uitbreidingen aan (aangepaste) woningen, kantoren en praktijkruimtes.
Van ontwerp tot oplevering in één hand. Van reparatiewerkzaamheden tot het ontwerpen en realiseren van een aanbouw.
Ook voor bouwkundige aan- en verkoopbegeleiding van vastgoed.