Stressloos verbouwen met HuisRegelWerk

Aan verbouwen kun je beter niet onvoorbereid beginnen. Er komt veel op je af. Keuzes maken, begroten, plannen en stappenplannen; het hoort er allemaal bij. 

HuisRegelWerk regisseert

Vanzelfsprekend kunnen we al meedoen vanaf het allereerste idee. Om advies te geven en de (on)mogelijkheden in kaart te brengen. Hoe het eruit gaat zien, dat bepaalt u. Zijn we daar uit, dan gaan we aan de slag. En we beginnen natuurlijk bij het begin:

Van droom naar ontwerp

Het valt niet mee om een droom vorm te geven. HuisRegelWerk helpt: wij vertalen uw droom naar een ontwerp.

Van ontwerp naar voorbereiding

Een verbouwing vereist voorbereiding. Showrooms bezoeken, alternatieven overwegen, tekeningen maken. Misschien wel een vergunning aanvragen. U staat er niet alleen voor: HuisRegelWerk helpt.

Van voorbereiding naar uitvoering

We gaan aan de slag! Misschien mét u en misschien zonder u. De keuze is aan u. Misschien bent u gewoon thuis of op kantoor. Of op vakantie? Kan allemaal. Samen met u en onze partners gaat HuisRegelWerk aan de slag om uw droom waar te maken. Dat is onze belofte.

Van uitvoering naar oplevering

Het is zo ver: HuisRegelWerk is klaar! We lopen samen alle punten langs. We checken of die droom inderdaad is uitgekomen.

Van droom naar werkelijkheid. Dat is de HuisRegelWerk belofte.

HuisRegelWerk & Social Media

Contact

HuisRegelWerk
Pijlkruidstraat 31
6832 JA Arnhem
Nederland.
Tel.: +31 6 54215275
E-Mail: info@huisregelwerk.nl
tekst logo 48px

HuisRegelWerk is een kleine organisatie en houdt zich bezig met advies, aanpassing, onderhoud, reparaties en schadeherstel aan vastgoed. Focusgebieden zijn woningen en kleine bedrijfspanden.