Schadeherstel

Schade aan gebouwen kan ontstaan door brand, storm, water of een inbraak. HuisRegelWerk herstelt deze schade en voorkomt gevolgschade. Snel en deskundig.

Aanpak

HuisRegelWerk wordt ingeschakeld door verzekeraars, assurantietussenpersonen, schade-experts en vastgoedbeheerders en neemt het complete hersteltraject op zich. Heldere communicatie met direct en indirect betrokkenen en een eenvoudige financiële afwikkeling zijn daarbij ons handelsmerk.

Resultaat

Vakkundig en efficiënt herstellen van schades, daar ligt de kracht van HuisRegelWerk. Met zo min mogelijk overlast en een zo kort mogelijke herstelperiode. Jarenlange ervaring maakt HuisRegelWerk tot een deskundig herstelbedrijf voor bewoners en beheerders en een betrouwbare partner voor verzekeraars en opdrachtgevers.Niet voor even, maar waarde voor het leven. Dat belooft HuisRegelWerk.

HuisRegelWerk & Social Media

Contact

HuisRegelWerk
Pijlkruidstraat 31
6832 JA Arnhem
Nederland.
Tel.: +31 6 54215275
E-Mail: info@huisregelwerk.nl
tekst logo 48px

HuisRegelWerk is een kleine organisatie en houdt zich bezig met advies, aanpassing, onderhoud, reparaties en schadeherstel aan vastgoed. Focusgebieden zijn woningen en kleine bedrijfspanden.