Een gebouw koop je sámen!

Een huis of bedrijfspand kopen zonder verborgen gebreken? HuisRegelWerk helpt daarbij.

Schouwing

Tijdens een schouwing speurt HuisRegelWerk naar zaken die koper én verkoper liever van tevoren weten. Zichtbare en onzichtbare gebreken worden opgespoord, in kaart gebracht en oplossingen worden voorgesteld.

Rapportage

Na de schouwing ontvangt de opdrachtgever een rapport in begrijpelijk Nederlands, waarin duidelijk staat aangegeven welke aanpassingen direct noodzakelijk zijn en welke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in de nabije toekomst te verwachten zijn. Een schouwing door HuisRegelWerk biedt de koper mogelijkheden om de exploitatielasten van het pand zo exact mogelijk vast te stellen.

Handig voor koper én verkoper

Niet alleen de koper heeft belang bij een schouwing. De verkoper heeft hetzelfde belang: het voorkomen van tegenvallers en teleurstellingen.

Expert

HuisRegelWerk heeft de afgelopen jaren vele panden geschouwd en daarmee aan de ene kant veel teleurstellingen voorkomen en aan de andere kant vele mensen het huis bezorgd waar ze van droomden. Door deze jarenlange en ruime ervaring is het snel en accuraat opsporen van gebreken een tweede natuur geworden. Verrassingen voorkomen, dat is ons doel.

Realistische vraagprijs of bod na een schouwing door HuisRegelWerk.

HuisRegelWerk & Social Media

Contact

HuisRegelWerk
Pijlkruidstraat 31
6832 JA Arnhem
Nederland.
Tel.: +31 6 54215275
E-Mail: info@huisregelwerk.nl
tekst logo 48px

HuisRegelWerk is een kleine organisatie en houdt zich bezig met advies, aanpassing, onderhoud, reparaties en schadeherstel aan vastgoed. Focusgebieden zijn woningen en kleine bedrijfspanden.